Ontstoppingsbedrijf
Noordwijk

Wij verhelpen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppingsbedrijf Noordwijk

Ontstoppingsbedrijf Noordwijk? Heeft u te maken met een een verstopping in uw riool of loopt uw afvoer niet meer goed door? Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van allerlei soorten verstoppingen.

Ontstoppingsdienst Noordwijk ontstopt alles wat is aangesloten op het riool. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen in een riool, toilet, douche, gootsteen of bad. Wij kunnen u helpen met alle soorten verstopping.

Ook wanneer u een inspectie of reiniging in uw riool wilt laten uitvoeren kunt u contact opnemen! Daarnaast zijn wij u ook te bereiken voor het aanleggen en vervangen van riolering.

Wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Het maakt voor ons niet uit of u nu in Noordwijk of daar net buiten woont, wij komen graag langs om uw verstopping te verhelpen

Denkt u dat u te maken heeft met een verstopping en wilt u een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact op via 071 203 35 51. Ontstoppingsbedrijf Noordwijk helpt u graag!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Noordwijk

Services

Ontstoppingsdienst Noordwijk

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

071 203 35 51

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Noordwijk. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Noordwijk.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsbedrijf

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Dag en nacht bereikbaar

Sommige verstoppingen kunnen niet wachten en moeten direct worden opgelost. Daarom kun u kunt u ons op ieder moment van de dag bereiken voor spoedgevallen. Wij zijn daarom 24 uur per dag bereikbaar om u van uw verstopping af te helpen!
Het is mogelijk dat uw toilet of wastafel overstroomt door een verstopping. In dat geval zoekt u een ontstoppingsbedrijf dat op ieder moment van de dag snel ter plaatse kan zijn. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Ontstoppingsdienst Noordwijk is werkzaam in de omgeving van Noordwijk. Het maakt dus niet uit of u woont in Noordwijk of daar net buiten, wij kunnen snel bij u op locatie zijn.

Heeft u te maken met een verstopping in uw riool of afvoer? Neem dan snel contact op met Ontstoppingsbedrijf Noordwijk via 071 203 35 51 en wij komen uw zo snel mogelijk helpen!

Loodgieters Noordwijk
Afvoer Verstopping Noordwijk

Jaren Ervaring

Noordwijk Riool Verstopping
Riool Ontstopping Noordwijk

Herkenningspunten

Een verstopping herkennen

Verstoppingen komen voor in verschillende vormen en maten. Het is soms lastig om te bepalen of u daadwerkelijk te maken hebt met een verstopping. U kunt een verstopping op diverse manieren herkennen:
  • Het water in het toilet spoelt niet door.
  • Het doucheputje zit verstopt
  • Het water in de wastafel spoelt niet weg
  • De gootsteen loopt niet door
  • Er hangt een nare rioolgeur in huis

Heeft u te maken met een van de bovenstaande voorbeelden? Dan kunt u er wel vanuit gaan dat u maken heeft met een verstopping.

Naast dat verstoppingen erg vervelend zijn, zijn ze vaak ook lastig te verhelpen. Veel verstopping zijn lastig te verhelpen wanneer u niet beschikt over de juiste apparatuur en kennis.

Ontstoppingsdienst Noordwijk raadt u daarom ook aan om alleen heel voorzichtig te werk te gaan wanneer u de verstopping zelf probeert te verhelpen. U wilt uw riool of afvoer immers niet beschadigen.

Heeft u te maken met een verstopping in uw riool of afvoer? Bel dan direct met onze spoedservice van Ontstoppingsbedrijf Noordwijk via 071 203 35 51.

Het onstaan

Het ontstaan van verstoppingen

Het ontstaan van een verstopping is vaak een lang proces. Dit begint veelal met een kleine ophoping van vuil. Hier merkt u nu nog nauwelijks tot niks van.
We zien vaak dat deze ophoping ontstaat doordat afval, vet, haren, etensresten of andere voorwerpen in de afvoer terecht komen.

Deze kleine ophoping van vuil wordt alsmaar groter en groter, tot hij zo groot is dat er geen water meer langs kan. Op dit moment zit uw riool of afvoer volledig verstopt en kunt u er geen gebruik meer van maken.

De kans op verstoppingen worden vergroot wanneer een riool verslecht of verouderd is. De riolen van oudere huizen zijn aangelegd met gresbuizen. Gres is een stof waar boomwortels relatief gemakkelijk binnendringen. De boomwortels blokkeren de doorgang van het water en vuil.

Op die manier ontstaat er een vaak een erg hardnekkige verstopping. Tegenwoordig worden rioolbuizen gemaakt van kunststof. Kunststof is veel sterker dan gres. Dit zorgt ervoor dat boomwortels veel lastiger het riool binnen kunnen komen en u dus minder vaak last heeft van verstoppingen.

Uiteraard zorgt een riool dat niet op de juiste manier is aangelegd voor extra problemen in het riool. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat er onnodige hoeken en bochten in een riool zitten of dat twee buizen niet mooi op elkaar aansluiten. Dit vergroot kans op verstoppingen en andere problemen in het riool aanzienlijk.

Heeft u te maken met een verstopping in uw riool of afvoer? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Noordwijk op 071 203 35 51.

Wc Verstopping Noordwijk
Riool Verstopping Noordwijk Camerainspectie
Loodgieter Ontstoppingdienst Noordwijk
Riool Verstopt Noordwijk

Zelf aan de slag!

Zelf de verstopping verhelpen

Sommige mensen willen het liefst zelf hun riool of afvoer ontstoppen. Wanneer u zelf uw riool wilt ontstoppen, is het van belang eerst te achterhalen waar de verstopping zich bevindt. Bevindt de verstopping zich diep in het riool of zit hij net onder de gootsteen?
Zodra u de locatie van de verstopping achterhaalt heeft, moet u zich afvragen waardoor de verstopping is ontstaan. Een verstopping die is ontstaan door een ophoping van vet moet u op een andere manier ontstoppen dan een verstopping die is ontstaan door vastzittend toiletpapier.

Wilt u uw riool of afvoer liever laten ontstoppen door een gecertificeerde ontstopper? Wij snappen dit goed. Neem gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Noordwijk op 071 203 35 51.

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Het is soms lastig om een goede manier te kiezen waarop u uw verstopping kunt verhelpen. 

De loodgieters van Ontstoppingsbedrijf Noordwijk hebben een selectie gemaakt van de beste methodes en die hieronder voor u toegelicht!

Lukt u het niet om de verstopping zelf te verhelpen? Of wilt u misschien wat meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Noordwijk op 071 203 35 51.

Noordwijk Wc Ontstoppen
Noordwijk Verstopping Riool
Noordwijk Riool Verstopt
Verstopping Afvoer Noordwijk

De welbekende plopper

Verstopte wc ontstoppen met een plopper

Spoelt u wc niet meer door en denkt u dat te maken hebt met een verstopping? Dan is het gebruik van een ouderwetse plopper zeker goede methode om van de verstopping af te komen. In de praktijk is te zien dat deze methode zeer effectief is tegen wc verstoppingen.
Voordat u aan de slag gaat raden we u aan de plopper zacht te maken. Dit kunt u doen door deze even onder een warme kraan te houden. De plopper zal hierdoor beter aansluiten op de toilethals.

Zet de plopper vervolgens op de verstopte wc. Duw de stok zo ver mogelijk naar beneden en trek hem vervolgens terug omhoog. Bij het terugtrekken ontstaat een zuigkracht, die ervoor moet zorgen dat de verstopping loskomt.

Het is mogelijk dat de verstopping niet na één keer trekken verholpen is. In veel gevallen zien we dat het nodig is om dit proces meerdere malen te herhalen. Wanneer de verstopping los is gekomen, raden wij u altijd aan om deze nog even door te spoelen met warm water.

Soda en azijn

Afvoer ontstoppen met soda en azijn

Heeft u te maken met een verstopte afvoer? Dan is soda een mogelijke methode om de verstopping te verhelpen. De praktijk heeft al meerdere keren uitgewezen dat een ontstopping met soda (zuiveringszout) kan werken wanneer uw afvoer verstopt zit door een ophoping van vet.
Hoe doet u dit? Vul een bak met water en gooi hier zuiveringszout (baking soda) bij. Meng dit goed door elkaar. Gooi de bak vervolgens leeg in de verstopte afvoer en laat dit een tijd intrekken.

Wanneer dit nog geen effect heeft gehad, raden we u aan de soda eerst aan te mengen met azijn. Dit doet u door een klein glas te vullen met azijn. Gooi hier vervolgens soda bij en roer dit even door elkaar. Gooi dit mengsel daarna in de verstopte afvoer. Ook dit moet een tijdje intrekken.

Noordwijk Loodgieter
Noordwijk Gootsteen Ontstoppen
Afvoer Verstopt Noordwijk
Wc Ontstoppingsdienst Noordwijk

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Zit er een ophoping van restafval diep in de leiding? Wellicht kunt u erbij met een ontstoppingsveer.
Wees wel heel voorzichtig wanneer u met de veer gaat bewegen. Het kan zijn dat u de binnenkant van de leiding beschadigd. Dit wilt u te allen tijde voorkomen.

Zet niet te veel kracht wanneer u de veer in de afvoer duwt. Op het moment dat het uiteinde van de veer de verstopping bereikt heeft, moet u rustig duwen, trekken en draaien met de veer. Pas wel op: doe dit rustig en beheerst om schade te voorkomen. Haal vervolgens de ontstoppingsveer uit de afvoer.

U merkt het direct wanneer u de verstopping hebt verholpen. U kunt dit controleren door een emmer water in de afvoer te gieten. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost. Wij raden u aan om de afvoer nog goed door te spoelen met warm water en soda. Hierdoor zorgt u ervoor dat ook het laatste beetje vuil loskomt van de afvoerwand.

Hogedrukreiniger

Verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een krachtige middel die kan helpen bij het ontstoppen van een riool. Tegelijkertijd is dit wel een manier waar ook risico’s bij komen kijken.
Hebben de andere methodes nog geen effect gehad en wilt u aan de slag gaan met een hogedrukreiniger? Dan is het van cruciaal belang dat u zorgvuldig en professioneel te werk gaat. U wilt natuurlijk geen schade aanrichten aan uw afvoer of het probleem groter maken.

U gaat als volgt te werk. Stop de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer, zo diep als het kan. Hierna spoelt u de afvoer ongeveer drie minuten flink door. Wanneer u al snel merkt dat er geen beweging komt in de verstoppingen, stop dan met spuiten.

Afvoer Ontstoppingsdienst Noordwijk
Afvoer Verstopt Noordwijk
Noordwijk Loodgietersbedrijf
Gootsteen Verstopt Noordwijk

Pas op met deze middelen!

Gebruik geen chemische ontstopper

Diverse supermarkten en bouwmarkten bieden chemische ontstoppingsmiddelen aan. Het gebruik van deze chemicaliën kan uw afvoer beschadigen.
Deze ontstoppingsmiddelen hebben namelijk een bijtende werking en dit tast de binnenkant van uw afvoer aan.

Daarnaast vervuil u hiermee onnodig het water dat in het hoofdriool terechtkomt. Om die reden raden we u aan deze producten niet te gebruiken wanneer u te maken hebt met een verstopping in een wc.

Gecertificeerde loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Is het u nog niet gelukt om uw riool ontstopt te krijgen? Neem dan gerust contact op! De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Noordwijk hebben jaren ervaren met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen.
Onze gecertificeerde vakmannen beschikken over speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen. Voor spoedgevallen kunt u Ontstoppingsdienst Noordwijk 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch contact opnemen.

Onze service staat centraal en wij zorgen voor een professionele afhandeling van uw verstopte riool. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Noordwijk via 071 203 35 51.

Ontstoppen Riool Noordwijk
Verstopping Afvoer Noordwijk

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Noordwijk
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Noordwijk rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 071 203 35 51

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Noordwijk

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Noordwijk

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Noordwijk!

Afvoer Ontstoppen Noordwijk

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Noordwijk

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Noordwijk

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Noordwijk

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Noordwijk

Ontstoppingsdienst Noordwijk is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Noordwijk via 071 203 35 51.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Noordwijk te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsdienst Noordwijk, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave. Hierin maakt onze monteur een inschatting over hoeveel tijd het in beslag gaat nemen en welke materialen en/of gereedschappen wij nodig hebben.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 071 203 35 51.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja dat kan door zo snel mogelijk te bellen naar 071 203 35 51.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?

Bij het maken van de afspraak wordt een tijdblok met u afgesproken. In dit blok zal de monteur bij u aan de deur komen.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Geen enkele verstopping is hetzelfde. In de meeste gevallen lukt het om de verstopping binnen de eerste 30 minuten te verhelpen.

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?

Elke verstopping is anders. Zo ook de kosten.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?

U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 071 203 35 51.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 071 203 35 51.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Noordwijk uit?

Ontstoppingsdienst Noordwijk ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Noordwijk bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

We zijn werkzaam in Noordwijk en omstreken. Waar u ook woont in Noordwijk, wij kunnen binnen no-time bij u ter plaatse zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten!